Leeswijzer

Op mijn blog lopen een aantal dingen door elkaar. Ik gebruik deze plek om mijn gedachten te ordenen, mijn huiswerk voor de Master Design te maken en om verbinding te zoeken met anderen doordat iedereen mee kan lezen. Hoe kun je nu het beste beginnen met lezen?

Waar dit blog over gaat

Ben je hier nieuw, begin dan bij mijn ontwerpvraagHoe kan de digitale overheid begripvol zijn? Hier vind je alle versies van mijn vraag en alle deelvragen. Hier vind je ook meer duiding over wat ik precies via dit blog probeer uit te vinden.

Wil je een slag dieper, ga dan naar de trails. Ik heb de ontwerpvraag opgeknipt in 4 trails die ik ga onderzoeken. Een trail bevat allerlei deelvragen die samen een route vormen binnen dat onderwerp. Per trail schrijf ik verschillende posts die mijn zoektocht documenteren. De trails verbind ik onderling met tags. De tagwolk kun je rechts op de homepage vinden.

Beoordeling

Binnen de Master Design Research word ik voor een aantal dingen beoordeeld. In de categorie Deliverables bundel ik alle resultaten hiervoor. Je kunt ze soms ook terugvinden bij de trails. De feedback van de docent kun je onder de post meelezen. Voel je vrij om hier ook op te reageren, leuk juist!

Mijn werk bij DUO

De afgelopen 3 jaar heb ik hier geblogd over mijn werk bij DUO. Oude posts (en wellicht nieuwe posts) kun je onder Mijn UX werk terugvinden. Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, lees dan Over Mij. Hier staat ook informatie over mijn studie en motivatie.

Waarom alles openbaar

Dit blog en de feedback van mijn klasgenoten en docenten is expres openbaar. Een van mijn basisprincipes in mijn werk is delen met collega’s en de doelgroep zelf. Ik zoek graag de verbinding met anderen die met hetzelfde vraagstuk bezig zijn, als overheid en als burger. Daarom is het een logische stap voor mij om deze zoektocht ook openbaar te doen. Ik vind het tof als je ook reageert op de posts en je in het gesprek mengt. Graag zelfs 🙂